hero image
cancelOrder


Анулиране на поръчка

Достъпно от 22 Юни 2021

Направил си поръчка, тъкмо си я приключил, но нещо е изникнало: размислил си, осъзнал си, че е грешния артикул или пък имаш някаква друга причина... спокойно, даваме ти възможност да я откажеш, разполагаш с десетина минути, в които поръчката ти се обработва като "нова" в които можеш да я откажеш.


shopsRMA


Върни в наш Магазин

Достъпно от 16 Юни 2021

Донеси артикулите, които желаеш да върнеш заедно със заявката за връщане и касова бележка за покупката в избран от теб Mercari магазин и върни без такси.


timer


Повече време

Достъпно от Юни 2021

Сега вече имаш време да пазаруваш спокойно, без да се притесняваш, че някой ще ти отмъкне съкровищата, всеки път когато добавиш артикул в кутията си, времето ти за пазаруване става 20 минути, разгледай спокойно и си купи всичко, което си си избрал/а.


RMA


Меркари Товарителница

Достъпно от Май 2021

Знаеш ли, че вече можеш да заявиш куриер използвайки Меркари товарителница и да СПЕСТИШ ПАРИ? Имаш фиксирана такса 4,50 лева, без значение от къде изпращаш, а СПИДИ могат да дойдат направо до вратата ти когато ти е удобно!


Store_Credit


Виртуален Портфейл

Достъпно от Декември 2020

Знаеш ли, че ако си регистриран потребител можеш да ПОЛУЧИШ ПАРИТЕ си по много ПО-БЪРЗО и ЛЕСНО и да не чакаш 14 дни. Възползвай се от ВИРТУАЛЕН ПОРТФЕЙЛ и използвай парите си за следваща полупка.