банер какво ново
банер Вземи пратка с Еконт


Доставка с Еконт

Достъпно от Януари 2022

Ние знаем, че доброто обслужване е процес и непрекъснато се стараем да подобрим нашите клиентски услуги. С радост те информираме, че за твое удобство интегрирахме още един метод за доставка - с куриерска фирма Еконт. Пазарувай на воля и избери най-удобния за теб метод за доставка.


банер 100 дни за връщане


Повече време за връщане

Достъпно от Декември 2021

Хей, увеличихме срокът за връщане от 30 дни на цели 100 дни. Пазарувай с удоволствие!


банер Click and collect


Click & Collect

Достъпно от 16 Ноември 2021

Разбра ли за Click&Collect? Вече можеш да поръчаш с напълно безплатна доставка до Меркари магазин! Прочети повече за това като натиснеш на "Разбери повече".


банер анулиране на поръчка


Анулиране на поръчка

Достъпно от 22 Юни 2021

Направил си поръчка, тъкмо си я приключил, но нещо е изникнало: размислил си, осъзнал си, че е грешният артикул или пък имаш някаква друга причина... спокойно, даваме ти възможност да я откажеш, разполагаш с десетина минути, в които поръчката ти се обработва като "нова" в които можеш да я откажеш.

 

банер върни в наш магазин


Върни в наш Магазин

Достъпно от 16 Юни 2021

Донеси артикулите, които желаеш да върнеш заедно със заявката за връщане и касова бележка за покупката в избран от теб Mercari магазин и върни без такси.


банер 20 мин.


Повече време

Достъпно от Юни 2021

Сега вече имаш време да пазаруваш спокойно, без да се притесняваш, че някой ще ти отмъкне съкровищата, всеки път когато добавиш артикул в кутията си, времето ти за пазаруване става 20 минути, разгледай спокойно и си купи всичко, което си си избрал/а.

 

банер Mercari товарителница


Меркари Товарителница

Достъпно от Май 2021

Знаеш ли, че вече можеш да заявиш куриер използвайки Меркари товарителница и да СПЕСТИШ ПАРИ? Имаш фиксирана такса 4,50 лева, без значение от къде изпращаш, а СПИДИ могат да дойдат направо до вратата ти когато ти е удобно!


банер виртуален портфейл


Виртуален Портфейл

Достъпно от Декември 2020

Знаеш ли, че ако си регистриран потребител можеш да ПОЛУЧИШ ПАРИТЕ си по много ПО-БЪРЗО и ЛЕСНО и да не чакаш 14 дни. Възползвай се от ВИРТУАЛЕН ПОРТФЕЙЛ и използвай парите си за следваща полупка.