меню

ДОБРО СЪРЦЕ!

/ обратно към началната страница

НЕКА ЗАЕДНО ДА ПОМОГНЕМ

НА НЯКОГО В НУЖДА

Благотворителността е важна за нас и Mercari като фирма се чувстваме социално отговорни да дадем своя принос към нея! Щастливи сме да обявим, че започваме мащабна благотворителна кампания, в която вярваме, че с удоволствие ще се включите. Решихме да даряваме всички приходи от продажбата на торбичките за пазаруване от магазините ни, които вече ще бъдат и с нов дизайн. Спрямо размера на торбичката печалбата за 1 бр. е 7, 8 или 9 стотинки, което като сума възлиза на около 15 000 лв. годишно.

За да подкрепим повече организации ние даряваме приходите от маркираните със стикер торбички за различни каузи. При покупката на торбичка с благотворителен стикер от магазини Mercari, Вие помагате на:
Неонатологията на МБАЛ Пловдив (неонатологията на УМБАЛ “Пловдив” е мястото, където можеш да изпиташ пълното щастие, от това да станеш родител. Екип от медицински специалисти се грижи денонощно за малките си пациенти, за да растат здрави и щастливи за радост на мама и татко),
КСУДС (чрез работата си, специалистите на Комплекса за социални услуги, се стремят да подкрепят семействата в грижата им за техните деца, така че всяко дете да расте в семейна или в близка до семейната среда),
както и на “Операция Плюшено Мече” (сдружение, което помага на на деца и младежи в неравностойно положение в България), добри каузи, които можете да подкрепите.

За нас е важно клиентите ни да имат яснота къде точно отиват тези пари за това стикерът върху торбичката е с логото на организацията, която ще получи средствата от продажбата и. Така всеки път, когато взимате торбичка можете да видите, коя точно организация ще получи средствата от нейната продажба. Вярваме, че заедно ще можем да направим държавата ни по-щастливо място и да помогнем на много хора в нужда. За нас е удоволствие да подкрепим и помогнем на хора в нужда, да дарим усмивка и направим живота им поне малко по-добър!

За това и поехме тази кауза с отворени обятия и ще се радваме, ако и Вие я подкрепите. За някого 30, 40 или 50 стотинки може да не са много, но за друг са лъч надежда, спасение и промяна. Какво по-хубаво от това вашата усмивка в следствие на нова придобивка, да е усмивка за някой друг. Сигурни сме, че ще се почувствате страхотно, всеки път, когато излезете от магазина ни с торбичка “Меркари” в ръка, знаейки, ще освен с нова придобивка си тръгвате направили нещо добро!

Това е и причината, когато видим клиент с наша торбичка се радваме, че подкрепяте нас и идеалите, в които вярваме като компания! Създадохме “Mеркари”, защото вярваме и доказваме, всеки ден, че модата е за всички и не е нужно да изхарчиш цялата си заплата за чифт обувки, чанта или нова рокля! По същия начин доказахме, че винаги има начин да помогнеш на някого в нужда! Благодарим Ви, че повярвахте в нас и каузата ни!

 

Последвай ни