Лоялна програма | mCLUB

Как работи?         

гдсг

FAQ         

Какво трябва да знам преди да стана лоялен клиент?
Тази програма е валидна единствено за физическите ни магазини, тоест точките, които събираш от всяка покупка, могат да се използват само и единсвено във физическите ни магазини.

Участието в лоялната програма mCLUB е изцяло дигитално. При регистрация в нашата програма ще може да събираш точки за своите покупки, да се възползваш от специални оферти, ексклузивни събития и много други.

Нашата програма за лоялни клиенти е напълно безплатна. Присъединявайки се, ще получиш информация за самата програма и своя клиентски номер, с който ще може да правиш покупки и да събираш точки.

Когато пазаруваш в магазините ни, не забравяй да покажеш клиентския си номер на нашите служители, за да може да събираш успешно точки и да се възползваш от всички предимства на mCLUB.

Как мога да се регистрирам в mCLUB?
Регистарация може да направиш единствено в нашите магазини. Ако желаеш да се регистрираш в нашата програма, трябва да помолиш наш служител да ти съдейства със създавенето на профил в mCLUB.

Как мога да получа офертата си за добре дошъл и каква е тя?
Когато профилът ти е успешно създаден, ще получиш имейл със своята оферта. Офертата за нов член в mClub, e допълнителни 15% при всяка покупка до 30.06.2023 г.

Как мога да събирам точки?
С всяка покупка в магазините ни ще получаваш точки. За да събираш точки, докато пазаруваш в магазните, не забравяй да покажеш своя клиентски номер.

Къде мога да окткрия своите награди?
В нашите бюлетини. При регистриране, трябва да дадеш своето съгласие за получаване на бюлетин, за да може да разполагаш с актуална информация за текущите ни оферти.

Какъв е срокът за валидност на точките ми?
Твоите точки са валидни 6 месеца от датата на регистация като лоялен клиент. Ако в рамките на тези 6 месеца нямаш направени покупки, точките и профилът се изтриват автоматично.

Къде мога да намеря своя клиентски номер?
При успешно създаване на регистрация от наш служител, ще получиш имейл с клиентския си номер.