БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ И САМО ДНЕС ОЩЕ -10% ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ.

Кампания „Какво те вдъхновява по Коледа“ – валидна само за онлайн покупки от сайта: mercari.bg

Начало на кампанията „Какво те вдъхновява по Коледа“ ще бъде дадено на 10.12.2021 в 12:00 часа, чрез специално подготвен за целта промоционален пост. Последният ще бъде публикуван в Инстаграм профила на „Меркари – България“ ООД (https://www.instagram.com/mercari_bg/), и ще бъде достъпен през целия период на кампанията. Играта е валидна за територията на Република България и не е спонсорирана от Инстаграм.

Всеки потребител, който желае да вземе участие в кампанията, може да го направи като изпълни следните условия:
1. напише в коментар под публикацията какво го вдъхновява по Коледа;
2. хареса поста;
3. последва профила на mercari_bg в Инстаграм и
4. отбележи поне един свой приятел в коментара на публикацията.
Краят на кампанията ще бъде отбелязан на 20.12.2021 в 12:00 часа, с изтеглянето на победител, избран на случаен принцип, посредством специален софтуер. 

Победителят в кампанията ще бъде оповестен със стори в Инстаграм профила на „Меркари – България“ ООД (mercari_bg). Наградата представлява подаръчен ваучер на стойност 100 лв. (сто лева). Победителят ще получи спечеления ваучер в личния си профил в онлайн магазина на „Меркари – България“ ООД, под формата на спечелена сума в своя “Виртуален портфейл”. Сумата, налична във “Виртуалния портфейл”, може да бъде използвана единствено за покупка на артикули от онлайн магазина на Меркари, на адрес: mercari.bg.

Специални правила, валидни в рамките на кампания "Какво те вдъхновява по Коледа" и отнасящи се до победителя:

  1. След като бъдеш избран за победител ще те уведомим с директно съобщение в Инстаграм! Ще очакваме да ни изпратиш електронната си поща (e-mail), с който си регистриран в нашия сайт. Ако все още нямаш регистрация, ще е необходимо да си направиш такава, за да използваш спечелената от теб награда. Ние ще се погрижим сумата да бъде отразена във “Виртуалния портфейл” на профила ти не по-късно от 00:00 часа на 21.12.2021 г., за да можеш да се възползваш от наградата си веднага.
  2. След като избереш желаните от теб продукти, добави ги в кошницата. Когато си сигурен, че си вече си приключил с избора на продукти, натисни бутона "Към завършване".
  3. Следващата стъпка е да попълниш данните си с информация за доставка. След това избери удобен за теб начин на плащане. Най-отдолу ще видиш специално поле, в което можеш да сложиш отметка: "Приложи Виртуален портфейл". Можеш да избереш дали да използваш цялата сума или само част от нея.
  4. Това е всичко! Поръчката ти ще пристигне при теб в срок от 2* работни дни (*възможно е при прекомерна натовареност на куриера да има забавяне в доставката). Очаквай я!
  5. Натрупаната наличност във виртуалния ти портфейл може да бъде използвана до 12:00 часа на 20.06.2022г. за закупуване на всички налични артикули в нашия онлайн магазин – както тези на редовна цена, така и вече намалени продукти.
  6. Спечелената награда не може да се използва за закупуване на артикули от физическите магазини на Меркари.
  7. При връщане на продукт, закупен с ваучер от тази промоция, неговата стойност може да бъде възстановена единствено във “Виртуален портфейл”, след което да бъде отново използвана за закупуване на нови артикули.