Свежи идеи как да носим ризата си

how-to-wear-a-shirt

Ризата е неизменна част от гардероба на всяка дама. 

Въплъщава се лесно във всяка идея за облекло, универсална е и лесно може да я сложиш с всичко. Може да е част от смарт облеклото ти или супер разчупения ти тоалет. Риза - стил с безвремие. Сигурни сме, че имаш поне една риза в гардероба си. Вдъхни й живот и упражни новите изгряли трендове. Нека да разгледаме няколко варианта за носене на риза и побързай да си в крак със случващото се в динамичния моден свят. 

С официална пола или панталон

Да започнем с една класическа, вечна комбинация. 

Бяла риза в съчетание с пола или панталон с прав крачол и ръб.

Знаем, че това никога няма да залезе, но нека признаем, че придавайки малко цвят, ще разчупи цялостната визия и ще избягаш от “еднаквостта” и невзрачното. Може да избереш блейзър или обувки в пастелен цвят и ще се впишеш успешно в света на модата. А и ще изглеждаш чудесно. Може да се спреш на тази визия за многобройни събития или в ежедневието си. След като вече имаме основа, породена от една от неугасващите класики, пробвай да експериментираш и добавиш нещо от себе си. Например, вместо бяла риза, избери друг цвят. Или, не е задължително панталона да е черен. Понякога е добре да се сещаме, че има и други цветове, с които може да сътвориш чудеса. През пролетта може да се оставиш на пастелните цветове, а през по-студените дни, насочи се към цветове от кафявата гама, които се съчетават прекрасно с бял цвят и автоматично се придава елегантност и класа към визията. Лесно може да играеш с риза и панталон. Въпросът е до каква степен искаш да разнообразиш вида си. Може да разчупиш облеклото по всевъзможни начини и според повода. Просто се увери, че винаги имаш риза в гардероба си. 

shirt-with-a-skirt

С пуловер без ръкави

А какво ще кажеш за един от последните трендове на риза с пуловер без ръкави. 

Вече любима комбинация на много дами, а и има защо да е така! 

Едно оригинално и практично съчетание, подходящо за пролетта или по-студени дни. 

Просто избери риза тип “оувърсайз”и сладко пуловерче без ръкави в закачливи цветове или пък едноцветно в тъмен тон. Изборът е изцяло твой, а напоследък сме обсипани с разнообразие. Следва да избереш или дънки, или пък панталон. И воаля. Имаш съвършенна визия, благодарение на пуловерът без ръкави. Една малка част от аутфита ти, а всъщност най-съществена. 

Просто придава очарователност към визията ти. Завърши с малка крос боди чанта и маратонки или други ежедневни обувки, тип лоуфър. 

shirt-with-a-sweater

Като рокля

Срещала ли си се вече с риза-рокля? Ако не си, то увери се, че ще си уредите среща в най-скоро време. Ето с тази дрешка, вариантите са безкрайни и доста оригинални.  Нека разгледаме някои. Снабди се с риза, тип оувързайс, като се увериш, че е достатъчно дълга за теб.

Следва да се заиграеш с някои от любимите си аксесоари. Тук може свободно да избереш да добавиш повече бижута от обикновено, тъй като роклята е изключително семпла. Не забравяй и за други допълнения, с които може да се заиграеш. Ако искаш да е по-вталена, а не свободна/торбеста, сложи ефектен колан. Широк или тънък, зависи от предпочитанията ти. А ако искаш да се водиш по последните трендове, сложи колан, тип корсет. 

От обикновенна, широка бяла риза, ще се превъплъти в ефектна модерна рокля. 

Завърши визията с ефектни ботуши, тип каубойски. А ако не си привърженичка на този тип обувки, сложи вечните маратонки. Те си вървят на всичко. 

Риза с къси панталони

Чудесен избор. Супер свежа, комфотна и практична визия за деня ти. 

Може да избереш любимите си дънкови панталонки, кроп топ и добави отгоре лека ленена риза. Благодарение на ризата, се получава по-завършен и модерен тоалет. 

Набави си нужните дрехи от mercari.bg, за да получиш перфектната визия. 

С бански 

Ах, морето! Мислиш ли си вече за почивка? Е, ние ще те накараме, с красивите ни вече летни модели, които пристигат всеки ден в mercari.bg. Да започнем от банските. Дали всички вече не сме обсебени от бански, цял или половинки, в съчетание с тънка риза, в подходящ цвят. Тук заложи на материи, като лен, памук и сатен.  Със сигурност ще си най-изтънчената на плажа.  Нека не забравяме и, че те предпазва от силните слънчеви лъчи. Като за целта, избери светли цветове, или винаги актуалното бяло. Визията е семпла, изискана и практична. Ако искаш да добавиш още нещо за повече разкош, то това трябва да е кърпа или лента за глава, която да си отива на банските ти. Чудна визия! Нека не забравяме най-важния и любим аксесоар тук - очила. Насочи се към маркови, качествени очила, за да си сигурна, че ще получиш необходимата защита от силното слънце. Ние имаме голямо разнообразие, при това на адски добри цени. Просто ела в сайта ни и бъди омаяна. Тъй като трябва да се подготвиш отрано за лятната си почивка с модни находки, с които да блестиш в летните вечери, виж какво има mercari.bg за теб. A ние винаги имаме нещо вълнуващо! 

shirt-on-the-beach

Завързана риза 

Може да поиграеш с ризата си и да я превърнеш в необходимия топ за тоалета си.

Свежо пролетно предложение може да бъде панталон или дънки с висока талия и завързана риза през средата или дори встрани. Има толкова много тренди къси блузки за лятото по магазините. Само ако се замислиш, можеш да превъплътиш своята една риза в толкова много блузи и бюстиета, без да се затрупваш и купуваш излишно.  

Например, за една красива и модерна визия, може да облечеш дълга ефирна пола с цепка, а ризата да завържеш високо под бюста с пищна панделка. Заложи на любимия си цвят и създай прекрасно облекло, породен от гръцката митология. Бъди богиня с помощта на обикновенната си риза, която винаги стои мирно в гардероба ти.