Най-модерните дамски чанти за лятото

Най-модерните дамски чанти за лятото

Какви чанти да включиш в летния си гардероб?

Най-добрият завършек на летния дамски гардероб е  ефектната дамска чанта. Тази година тенденциите изобилстват от невероятно красиви и интересни модели, от които да избереш. Все още се чудиш какво да добавиш към модната си колекция? Ще направим преглед на най-актуалните стилове, за да те улесним. 

cover

Какви чанти ще са на мода това лято?

Този сезон ще са актуални по-цветни визии и аксесоари, но ще имаш възможност да избереш и от изчистени телесни модели с модерен дизайн. Така че независимо дали имаш по-семпъл стил, или предпочиташ смелите комбинации от ярки цветове и нюанси, ще откриеш много интересни предложения.

Сърцевината на летните тенденции ще е взрив от емоция, екзотика и цвят, който ще залее както плажните, така и градските визии. Акцент ще са разчупените модели от естествени материали като слама, естествена кожа и плетени текстилни елементи. Декоративни елементи като камъни, мъниста и пайети ще заблестят в ръцете на дамите.

Модерни летни чанти за 2022г.

Неонови чанти

Какво ще кажеш да допълниш тоалета си с контрастна на тена ти крещяща неонова чанта? Това лято ще вибрира с нова и мощна енергия чрез електрически цветове. Този тренд ще забележим да се развихря както при дамските аксесоари, така и в облеклото. Ако обичаш да провокираш и искаш да излъчваш увереност, можеш да избереш точно такава ярка чанта. 

neon-bag

Текстилни чанти с принтове

Все повече започва да се налага трендът на еко продуктите. Това важи и при производството на дрехи и аксесоари. В случай, че обичаш естествените и леки тъкани и ЕКО мисията резонира с твоите предпочитания, то можеш да изразиш себе си чрез текстилна чанта. Хубавото на тези модели е, че лесно могат да бъдат персонализирани със значки, нашивки или други интересни декоративни елементи.  

textile-bag-with-print

Плетени сламени чанти

Тази година плетените чанти от слама и други растителни материали ще са модерни както за плажа, така и в градска среда. Комбинирай я с ефектна сламена шапка и направи своето модно изявление. Плетените структурирани чанти от бамбук също ще са хитови.

knitted-summer-bag

Минимализъм при дамските аксесоари

        * Малки дамски чанти 

Макар да са доста малки, модерните мини чанти са изключително чаровни и стилни. Освен това те няма да засенчат тоалета ти, а ще му придадат допълнителен блясък и стил. Можеш да ги комбинираш с много повече визии, затова, ако искаш по-универсална лятна чанта, това може да удовлетвори желанията ти. 

small-summer-bag

        * Мини раници

Ако търсиш практичен и удобен модел, имаме още едно харизматично предложение от трендовете - мини раници. От класически телесни и пастелни цветове, до цветни флорални и животински десени - изборът ти е толкова разнообразен. 

small-backpack

Чанта багета

Багетите в свежи и забавни цветове ще са особено на почит. Те са чудесно решение както за ежедневни, така и за вечерни визии. Този класически модел си проправи път от миналото, за да ни даде стил и елегантност, от които определено имаме нужда

baguette-bag

Бляскави чанти 

Бляскавите аксесоари ще са друг моден хит това лято, а малката чанта с мъниста или камъни е най-лесният начин да прегърнеш тази тенденция. Цветните мрежести чанти и чантите за рамо с кристали са едни от най-ефектните модели, които можеш да добавиш към гардероба си.

bag-with-crystals

Продълговата чанта тоте

Удълженият модел тоте ще е сред най-актуалните големи дамски чанти. Той е символ едновременно на изисканост и функционалност. Друга характеристика на модерните тоте чанти ще е плоската основа. Така чантата ще може да стои изправена, когато я поставиш на равна повърхност. Това прави аксесоарът още по-удобен, тъй като няма да се притесняваш, че ще падне и съдържанието му ще се изсипе. В случай че искаш да добавиш небрежен ежедневен модел към колекцията си, горещо ти препоръчваме този.

tote-bag

Малки кръгли чанти

Друг интересен и предизвикателен стил, който ще завладее пазара, са чантите с форма на кръг. Дали защото напоследък всички сме в търсене на завършеността, хармонията и баланса или просто, за да внесат нещо интересно и различно - модните дизайнери определено ни изненадаха с тази тенденция. Тези сладурски малки чанти могат да се превърнат в твоето модно бижу, което да носиш на специални събития през цялата година. 

round-bag

Чантата има силата да промени всяка визия, затова подбери новия си моден аксесоар внимателно. Набеляза ли стила, който възнамеряваш да носиш това лято - а и след това? Не е нужно да търсиш дълго и да инвестираш цяло състояние, за да намериш перфектната чанта за теб. В онлайн магазина на Mercari те очакват изключителни модели маркови дамски чанти и нашите големи намаления, от които да се възползваш.