Мъжки тениски - подходящ избор за ежедневието

Как да носим различните видове ежедневни мъжки тениски?

 

Едва ли има мъж, който да няма по няколко любими тениски в гардероба си. Това обаче не е гаранция, че ако и ти имаш такава колекция, ще знаеш с какво да ги комбинираш. Ако и ти не си сигурен как точно да носиш своите модерни мъжки тениски, остани с нас. Подготвили сме ти наръчник, който да ти помогне. 

маркови мъжки тениски - онлайн магазин

 

Как да включиш тениските в гардероба си?

Ако си поставил за задача да създадеш своя стилен аутфит, то започни от основата. Най-добре първо да се увериш, че имаш няколко изчистени модела. Тях можеш да включиш в почти всеки тоалет. След това можеш да избереш и няколко модела с щампи и декорации и такива с различни материи. Така постепенно ще създадеш своя уникален стил.

 

Как да носиш различните видове ежедневни мъжки тениски?

мъжка мода

 

Как да носиш изчистени тениски?

Най-хубавото на изчистените тениски е, че можеш да ги съчетаеш с почти всичко. Като цяло тези модели не са най-подходящите за летния и пролетен сезон, когато е по-добре да носиш по-цветни модели с акцент. 

Те си отиват много с различни дънки и панталони и са подходящи за твоя небрежен или малко по-официален вид. Отгоре можеш да носиш дънково яке, бомбър яке, а може дори да избереш топла жилетка. 

Какви обувки да избереш, когато носиш изчистена тениска ли? 

Може да са най-различни модели - маратонки, боти, елегантни обувки тип челси. Разбира се, в случай че избереш спортни обувки, то и останалата част от тоалета трябва да е в синхрон.

модерни мъжки тениски

 

Как да носиш тениски с щампи?

Ако искаш да придадеш повече идентичност на стила си, то тениските с различни принтове могат да ти помогнат. Графичните детайли може да са под формата на лого, надпис или цветен принт, така че изборът е изобилен.

Ако все пак не искаш претрупана визия, то те съветваме да избереш модел, който да има само лек акцент, вместо да е покрит изцяло с графики.

В случай, че тениската е с основен тъмен цвят, то нека долната част от тоалета ти да е в контраст и обратното. При светла тениска - долната част да е в тъмен цвят. 

Ако надолу носиш панталон с щампи или в няколко цвята, можеш да използваш малък трик - нека основният цвят на щампата на тениската да присъства и при панталона. 

Ако носиш дънки с тениска с щампа, можеш да си спокоен, че това винаги ще е на мода. При това съчетание можеш да избереш както сходни, така и контрастни цветови нюанси. 

 

Как да носиш поло тениски?

За по-елегантна визия комбинирай поло тениската си с панталон и блейзър. Това е по-класическа алтернатива на традиционната тениска, затова можеш да я включиш в най-различни аутфити.

Поло тениските са идеален избор на облекло и за ежедневни визии. Те се съчетават идеално с дънки, потници или къси панталони. Освен това имаш възможност да носиш много различни стилове обувки, като мокасини, маратонки, челси обувки и еспадрили.

поло тениска за мъже

 

Как да носиш тениски на райета?

Подобно на тениските с щампа, тези с райета е добре да се носят с едноцветни долнища, за да не се претрупва визията ти. Най-подходящо е надолу да избереш черен деним, син деним, тип чино или обикновен панталон.

Това е много стилен вариант, който може да избереш за ежедневието си. В зависимост от модела, можеш да носиш такъв стил дори на работа. 

С какви якета най-много си отиват раираните мъжки тениски? 

Тъй като при тях винаги има съчетание на два контрастни цвята, то можеш да избереш тъмно или светло яке. Дънково яке с раирана тениска е абсолютен хит за пролетта и лятото. За ежедневна небрежна визия можеш да сложиш бомбър яке. За офиса я съчетай със спортно-елегантен блейзър.

мъжка тениска на райета

 

Как да носиш тениски Henley?

"Хенли" е класически модел с широко деколте с копчета. Този вид тениски е най-добре да бъдат носени в изчистен вариант, тъй като характерните им детайли придават достатъчно плътност на визията.  

Тук отново съчетаването на цветовете е много важно. Можеш да комбинираш сини или сиви дънки с тениска Хенли в червено, бяло, черно, кафяво и почти всички цветове от гамата. Най-подходящите обувки за този стил са кожените класически обувки или боти.

 

Как да носиш тениска с реглан ръкави?

Този вид мъжка тениска, известна още като бейзболна тениска стана много популярна през последните години. Контрастната яка и ръкави правят модела много стилен и дават възможност да добавиш цвят към ежедневната си визия. Чудесно се съчетават и с карирана риза в нюанс, сходен с този на ръкавите на тениската. 

Най-подходящата комбинация е с изчистени дънки, но също така може да ги носиш и със спортно-елегантен панталон. 

Като връхна дреха са подходящи дълги или къси палта, а също така и пухените или кожени якета. 

 

Как да носиш памучни тениски?

Памучните тениски са заляли пазара и това си има своето обяснение. Те са много удобни. През зимата ни помагат да се стоплим, а през лятото позволяват на кожата да диша. 

Те са универсални, издръжливи и могат да се съчетават с множество елементи, като същевременно ви осигуряват комфорт. Те са перфектни за елегантната ти ежедневна визия, в която да включиш и стилен блейзър. 

Много ефектна е комбинацията на тъмен деним с бяла памучна тениска. 

бяла мъжка тениска

 

Как да носиш ленени тениски?

Ленените тениски са едни от най-удобните летни дрехи, тъй като са по-проветриви от памучните и полиестерни модели. 

Тези леки тениски се съчетават естествено с едноцветни чино панталони, класически панталони или дънки. Обикновено ленените модели са с малко по-широка кройка, затова се увери, че твоята тениска е по тялото, ако смяташ да носиш блейзър.

В сайта на Mercari имаме още много модели мъжки маркови тениски, които са на много добра цена. Увери се сам. Очакват те нови модели всеки ден.