Допълнителна отстъпка 10% на дамски артикули с промо код HAPPY10
blogЪТ
Fashion Blog

Нека да си

ПОГОВОРИМ

Какво е off-price

и защо е толкова евтино?

Girl Hat

Чудиш ли се защо в Mercari е толкова евтино? Как така имаме оригинални и чисто нови артикули, а те са на изключителни цени? Как може в другите магазини същите продукти да са на двойно, дори тройно по - високи цени? Има ли уловка? Ако искаш да разбереш отговора на тези и други въпроси, давай надолу! Всички знаем кои са най-добрите марки на пазара. Тези, за които всички тайно си мечтаем. За онези прекрасни дрехи и обувки, които виждаш на витрината и звучно въздишаш след като видиш цената. Ще ни повярваш ли, че можеш да ги имаш с до -60% отстъпка от редовната цена на дребно? Знаеш, че потока от потребители в големите магазини е огромен. Всичко може да се изкупи за минути. Има обаче размери, които остават недокоснати. Какво мислиш се случва с тях? Те идват при нас. Единични бройки от най-добрите брандове на пазара се изпращат към Off-Price магазини. Това е доста успешна практика на запад. За щастие започва да навлиза с все по-голяма сила и у нас. Girl Hat Off- Price магазините приемат стока директно от производителя. Абосолютно оригинални, с етикет. Тъй като продуктите често са единични размери и цветове, това ги прави и толкова уникални. Цената вече не е същата, а за да откриеш своя любим артикул трябва да се превърнеш в един истински откривател на съкровища. Това е чара! Влизаш, започваш да разглеждаш и откриваш нещо наистина невероятно. Тъй като сме винаги една крачка пред всички, ще отговорим още преди да си попитал.. Не, това не е същото като Outlet. В Outlet магазините продуктите са от минали колекции. Там можеш да намериш стока от преди пет и повече години. При Off-Price стилът е актуален, това което продаваме е на мода сега! Mercari е точно такъв магазин! Дрехите ни са нови, оригинални, с етикет и чакат теб. Винаги са с до -60% по-евтини от препоръчителната цена от производител. Само трябва да последваш примера на нашите повече от 5 милиона клиенти и да ни повярваш! Не забравяй, Mercari - Big Brands meet Small Prices!


Цветовете...

Colors

Цветовете са навсякъде около нас! Толкова сме свикнали с тях, че доста често не им обръщаме внимание. Знаеш ли, че всеки един цвят има своята символика и много хора твърдят, че играят голяма роля за добрата им вътрешна енергия? Ако искаш да разнообразиш малко седмицата ще ти дадем някои идеи как можеш да използваш цветовете в твоя полза според Фън Шуй.

Започваме, разбира се, с така “любимия” на всички понеделник. Древното китайско изкуство ни учи, че ако носим бяло или сиво в този ден, то той ще премине много по-леко. Бяла, елегантна риза в комбинация със светло сив панталон са идеална комбинация за твоята перфектна визия!

Вторникът е посветен на Марс. За да имате един ползотворен и усмихнат ден е нужен и ‘’усмихнат’’ цвят, а именно оранжево! Той е интензивен и създава положителни нагласи. Неслучайно това е цвета на Mercari!

Средата на седмицата освен свързан с Меркурий е и идеалният ден за медитация. Успокой ума и тялото си с приятно лилаво или наситено виолетово!

Четвъртък е облечен в синьо! Цветът на знанието и решителността. Носете тези тонове, така че вашият работен ден да е успешен от началото до края.

Петък е винаги пълен с енергия и изобилства от женска енергия. Това е защото е под знака на Венера. Този ден е подходящ, за да откриеш твореца в себе си. Сложи искрящо жълто или стилно розово!

Уикендът е на прага ни! Сигурни сме, че ще те изненадаме с цвета в събота - черен. Да, според Фън Шуй това е перфектният цвят за почивния ни ден! В него има нещо специално, помага за добрата интуиция и е винаги стилен.

Последният ден е под знака на Слънцето! Златното е твоят цвят за неделята. Ако не разполагаш с дрехи и обувки в тази гама, можеш да заложиш на бижута. В Mercari имаме какво да ти предложим за завършек на твоята перфектна визия!

Предизвикваме те да направиш експеримент и да изживееш една седмица с тези цветове. Сподели с нас как са ти подействали, ще се радваме да чуем твоите впечатления! И не забравяй, ако нямаш някой от цветовете в гардероба си, ела в Mercari, ние го имаме!


(Раз)умното пазаруване

Colors

В наши дни понятието "шопинг терапия" е доста популярно. Все повече хора използват пазаруването за начин на успокоение и разпускане. Ние знаем, че този метод може да доведе до пристрастяване. Именно поради тази причина сме ти приготвили няколко съвета как да запазиш самообладание пред отрупаните рафтове.

Много е важно да имаш списък! Той ще ни помогне да се избегнем безразборното купуване на вещи, от които нямаме нужда. Можеш да помислиш какви точно дрехи и обувки са ти нужни за сезона и да започнеш търсенето от тях.

Определи си бюджет. Имай предвид, че това не винаги работи, защото виждаш онази прекрасна рокля и си казваш "Един път се живее". Докато се усетиш нямаш нито бюджет, нито каквото и да е от списъка. За това си обяви сума, която можеш да дадеш. Най-хубавото е, че ако пазаруваш от Mercari ще ти останат пари над бюджета, които можеш да използваш, за да се поглезиш.

Имай предвид, че най-добрите дни за пазаруване са от понеделник до петък. Тогава е много по-спокойно по магазините, няма опашки, а продавачите ще могат да ти обърнат повече внимание. Ако си зает през делничните дни, спокойно, влизаш на mercari.bg и взимаш каквото ти е нужно.

Прецени колко точно харесваш нещо. Дали е просто момента прищявка или продукт, който след няколко дни отново ще погледнеш с любов. Много е важно да знаеш къде ще го носиш. На всеки му иска да експериментира и да излезе понякога от зоната си на комфорт, но не прекалявай. Това може да доведе до поредните захвърлени дрехи в гардероба, които никога не са обличани.

Бонус съвет: Направи снимка на всички дрехи и обувки, които нямаш с какво да комбинираш. Знаем, че имаш такива! По този начин докато пазаруваш ще имаш шанс да откриеш и идеалната им "половинка". Стреми се винаги да избираш магазини, с които ще пестиш докато пазаруваш. Вече си на правилния път, щом четеш тази статия и харесваш Mercari!blogЪТ

Тук е мястото където можем да си поговoрим, намери интересни статии, виж какво ни вълнува и не забравяй да го споделиш с приятели. blogЪТ - let's make reading great again.


Цитат на седмицата

"Твоята идентичност е най-скъпото ти притежание. Пази я."
- Еластина, „Феноменалните”

Follow Us