За нас

Онлайн магазин www.mercari.bg е собственост на „МЕРКАРИ-БЪЛГАРИЯ“ ООД - една от най-бързо развиващите се компании в България и Румъния в сферата на търговията на дребно на маркови дрехи, обувки и аксесоари на световноизвестни производители. Фирмата стартира дейността си през 2010 година и има изградена успешна верига от 16 магазина в България. За последната година в обектите на “Меркари-България” ООД има посрещнати над 3,8 милиона потенциални клиенти, като близо 40% от тях са редовни. Броят на продадените за 2019 година артикули надхвърля 500.000.

Kъм днешна дата перспективите за развитието на компанията са постоянно разширяване на бизнеса и достигане до повече клиенти чрез откриване на нови търговски обекти и чрез извършване на онлайн продажби посредством електронния ни магазин www.mercari.bg.

Повечето от продуктите, които продаваме, са на световни модни марки, които са до 60% по-евтини от препоръчителната цена и следователно са много изгодни. Голяма част от нашите стоки са в модерния стил на актуалния сезон, а малък процент са от последния сезон или спадат към вечните класики. Подбираме грижовно и с любов предлаганите от нас стоки и смятаме, че са достойни да задоволят Вашия вкус! Вярваме, че времето, споделено с www.mercari.bg, ще бъде едно приятно изживяване и сме убедени, че покупките Ви ще Ви накарат да се почувствате уникални и специални!